ANUNȚ CONCURS CEREREA OFERTELOR DE PREȚURI Proiect MDA/SGP/OP5/Y7/CORE/CC/2018/15 „Implicarea civică pentru un mediu sănătos în municipiul Ungheni”, finanțat de Facilitatea Globală de Mediu

Written by admin on 27 martie 2019. Posted in Achiziții publice

Cererea ofertelor de prețuri Dosar Nr. 4 privind achiziționarea echipamentului pentru sistemul video de monitorizare a curții blocurilor de locuințe situate pe str. Porumbescu 3, 5, 7 din municipiul Ungheni.

Asociația Obștească „Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă” anunță concurs prin Cererea ofertelor de prețuri pentru procurarea echipamentului pentru sistemul video de monitorizare a curții blocurilor de locuințe situate pe str. Porumbescu 3, 5, 7 din municipiul Ungheni.

Invitația de participare, particularitățile licitației, instrucțiunile pentru ofertanți,lista cerințelor și formularele de licitație returnabile sunt disponibile mai jos.

Data limită pentru depunerea ofertei este: 10 aprilie 2019, ora 17:00.

Pentru informaţii suplimentare:

Asociația Obștească „Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă”

Telefon: (+373) 236 2 36 68, 236 2 74 39

E-mail: crdd_ungheni@yahoo.com

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni