Ambasadorul SUA în vizită la Ungheni

Written by admin on 28 decembrie 2018. Posted in Noutăți

Joi, 27 decembrie 2018, Dereck J. Hogan, Ambasadorul SUA în Republica Moldova a întreprins o vizită de documentare în Ungheni și a avut o întrevedere cu primarul municipiului Ungheni, Alexandru Ambros. În cadrul vizitei, Alexandru Ambros a vorbit despre cele mai importante realizări și proiecte implementate în Ungheni, subliniind importanța implicării societății civile în dezvoltarea localității. În acest context, primarul a menționat rolul Fundației Comunitare Ungheni în calitate de donator local și mobilizator al comunității. La rândul său, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii a adus mulțumiri pentru posibilitatea de a discuta despre prioritățile economice de dezvoltare a municipiului Ungheni menționând că Ungheniul este unul dintre cele mai importante orașe din punct de vedere economic din Republica Moldova.

Dereck J. Hogan este diplomat de carieră al Serviciului Diplomatic Superior al Statelor Unite. Înainte de a depune jurământul în calitate de Ambasador al SUA în Moldova, dumnealui a fost Secretar executiv adjunct al Departamentului de Stat al SUA. Dl Hogan a fost anterior Șef adjunct al misiunii și Însărcinat cu afaceri la Ambasada SUA din Baku, Azerbaidjan. Municipiul Ungheni este al doilea oraș din Republica Moldova vizitat de Excelența Sa, Dereck J. Hogan Ambasadorul SUA în Republica Moldova.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni