Alergare pe şosea? Şi tu o poţi face! Participă la cea mai tare cursă de alergări din or. Ungheni

Written by admin on 5 noiembrie 2015. Posted in Noutăți

Cursa-alergari-ungheni

Primăria oraşului Ungheni îi invită, sîmbătă, 7 noiembrie 2015, toţi pasionaţii de alergare să se bucure de o zi de toamnă promovînd cel mai accesibil şi sănătos sport – alergatul.

Aflată la cea de a XVII-e ediţie, Cursa internaţională de alergări pe şosea „Tinereţe 2015” este o competiţie unică în oraşul Ungheni, care invită la start atleţi locali, naţionali şi internaţionali.

Înscrierea participanţilor la cursa se va efectua în ziua de 7 noiembrie, de la orele 09:30 pînă la 11:30 în holul Primăriei. Startul cursei va fi dat la ora 12:00 pe Piaţa Independenţei din oraşul Ungheni.

Pot participa persoane de orice vîrstă. Este de menţionat că cel mai tînăr participant la această cursă tradiţională a fost un copil de 3 ani, iar cel mai în vîrstă – un domn de 89 de ani. Ei au acceptat provocarea, dar tu ?

Tags: ,

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni