„Ziua Faptelor Bune” marcată la Ungheni

Written by admin on 6 aprilie 2017. Posted in Știri

Dulciuri, zâmbete și multe fapte bune au primit unghenenii în ziua de duminică, 2 aprilie. Așa a fost marcată „Ziua Faptelor Bune” la Ungheni. Tinerii voluntari ProUngheni și-au dat întâlnire în centrul orașului și-au împărțit trecătorilor îmbrățișări și emoții pozitive, îndemnându-i să facă cât mai multe fapte bune. ”Oferă un compliment”, „iartă”, „oferă-i locul tău cuiva”, „bucură-te pentru alții”, „ ajută-ți aproapele când se află într-o situație dificilă”,  acestea au fost doar câteva dintre exemplele de fapte bune înscrise de voluntari pe fluturașii informativi, care au fost diseminați cetățenilor. Trecătorii au avut parte nu doar de dulciuri și îmbrățișări , dar și de o mână de ajutor, în sensul direct al cuvântului, din partea voluntarilor. Astfel, cei care se întorceau cu pungile încărcate cu produse de la piață, au fost ajutați de tinerii voluntari.

„Prin organizarea acestei activități ne-am propus să marcăm și la Ungheni „Ziua Faptelor Bune”. Cei 22 de voluntari din cadrul grupului Voluntari ProUngheni au îndemnat cetățenii să facă fapte bune zi de zi. Participanții la activitate au rămas încântați, iar elevii voluntari au primit multe emoții pozitive pentru că au împărțit bunătate tuturor. Este bine să conștientizăm faptul că, dăruind și ajutând necondiționat, primim acel sentiment de bucurie și împlinire”,  a menționat Marina Zamă, coordonator al grupului Voluntari ProUngheni, specialist tineret și sport din cadrul Primăriei orașului Ungheni.

„Ziua Faptelor Bune”  este marcată în peste 70 de state din întreaga lume, fiind o inițiativă globală ce unește oameni care fac fapte bune.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni