„AVE-UNGHENI” SRL a lansat un nou serviciu: colectarea deșeurilor electrice

Written by admin on 13 iunie 2018. Posted in Noutăți

Procesul de colectare și transportare a deșeurilor electrice va fi asigurat de întreprinderea specializată „AVE – Ungheni” SRL. Pentru preluarea gratuită a deșeurilor electrice, direct de la domiciliu, sau de la sediul companiei cetățenii vor apela la numerele de telefon: 060 08 78 48 și 0 236 2 33 25.

Deasemenea, cetățenii pot să aducă personal deșeurile electrice la punctul de colectare care se află pe strada Oranjeriei f/n (vizavi de cooperativa de garaje de lângă piața centrală). Punctul de colectare este echipat cu containere pentru stocarea deșeurilor electrice și electronice de dimensiuni mici (becuri, acumulatoare, baterii uzate, telefoane, fierbătoare electrice, etc.) și containere pentru depozitarea deșeurilor de mari dimensiuni (monitoare, televizoare, frigidere, mașini de spălat, etc.).

NOTĂ: Sunt considerate deșeuri acele echipamente electrice sau electronice care nu mai pot fi utilizate. Acestea sunt de câteva tipuri: echipamente electrice de dimensiuni mari (frigidere, mașini de spălat, monitoare, televizoare, etc.), echipamente electrice de dimensiuni mici (becuri, acumulatoare, baterii uzate, telefoane, fierbătoare electrice, etc.), unelte electrice şi electronice, jucării, echipamente sportive, etc.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni