„Aplauze de aur” pentru studioul „Mega Dance”

Written by admin on 12 iunie 2013. Posted in Știri

„Mega Dance”În perioada  5- 9 iunie în orașul Konin, Polonia a avut loc cea de-a 34-a ediție a Festivalului Internațional de Cîntece și Dansuri pentru Copii. La festival au participat peste 2000 de participanți, printre care și studioul de dans modern ”Mega dance” din orașul Ungheni condus de Bereghici Liubovi.

În cadrul celui mai mare festival de muzică și dansuri pentru copii din Europa, dansatoarele din Ungheni au prezentat un dans popular rusesc stilizat ”Leto”, număr artistic care a impresionat atît juriul, cît și publicul spectator. Drumul pînă în marea finală a fost lung, iar emoțiile fiecărei etape nu întîrziau să apară. Toate probele au fost trecute cu brio, studioul de dans modern ”Mega dance” clasîndu-se pe locul I la categoria de vîrstă de pînă la 11 ani, obținînd ”Aplauzele de aur”. Totodată, în cadrul concertului de gală, pentru prestație deosebită, studioului  de dans modern din Ungheni i s-a oferit un premiu special- o invitație la un alt festival de așa gen care va avea loc în Bulgaria la finele lunii august.

Emoții mari, impresii deosebite, bucurie nemărginită toate acestea se puteau vedea pe fețele atît a dansatoarelor, cît și a coreografei acestora.”Cînd am fost anunțați că suntem pe primul loc, nu ne venea a crede, nici acum încă nu realizăm acest lucru. O fericire de nedescris.” a declarat la întoarcere în Ungheni, Liubovi Bereghici, coreografa studioului ”Mega dance.”

Menționăm că, studioul de dans modern a fost selectat să participe la acest festival în urma unei preselecții. Toate cheltuielile de cazare și alimentare au fost suportate de organizatorii din orașul înfrățit Konin, iar transportul tur-retur a fost asigurat de Primăria orașului Ungheni.

Tags: , ,

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni