“Efes Vitanta“ vine la Ungheni nu doar cu bere bună, ci și cu proiecte sociale formidabile

Written by admin on 6 septembrie 2011. Posted in Important, Realizate

vitanta la ungheni

Imagine: Expresul.com

De acum înainte, unghenenii vor fi mai sănătoși. Și asta, datorită Companiei  “EfesVitanta Moldova Brewery“, care a instalat la Ungheni, în preajma scuarului  “Grigore Vieru“ din centrul orașului, un teren sportiv pentru adulți, dotat cu 12 aparate de fitness. Pe 24  august, terenul respectiv a fost deschis oficial, în fața unui public numeros.

“Este, cu adevărat, un eveniment deosebit pentru Ungheni“, a remarcat primarul Alexandru Ambros, subliniind că este primul teren sportiv pentru adulți în aer liber aici. “Dacă pentru copii am mai făcut cîte ceva prin curţile blocurilor locative, atunci pentru adulţi chiar nu era nimic“, a menționat dînsul.

Alexandru Ambros și-a exprimat satisfacția pentru parteneriatul ce s-a creat între Compania  “Efes Vitanta Moldova Brewery“ și Primăria Ungheni, care a dus la apariția acestui teren. “Este un exemplu bun de parteneriat public-privat demn de urmat“, a spus dînsul.

Reprezentantul oficial a Companiei, Anna Diuligher, a subliniat, la rîndul ei, că acest proiect este unul social și fără precedent în Republica Moldova. “Prin această iniţiativă, am dorit să atragem atenţia oamenilor asupra faptului că trebuie să fie responsabili pentru propria sănătate, făcînd sport, dar și prin consumul de bere, căci, consumată în cantităţi moderate, aduce doar folos sănătăţii “, a remarcat dînsa.

După Chișinău, Comrat și Cahul, iată că și Ungheniul a beneficiat de cadoul oferit de  Compania EfesVitanta Moldova Brewery, un cadou, trebuie de spus, foarte valoros. Potrivit oficialilor, costul aparatelor instalate pe terenul din Ungheni se ridică la suma de 8 mii de euro (peste 100 mii de lei moldovenești). Rămîne ca unghenenii să știe să le utilizeze a maximum.
“Este un lucru fenomenal“, a declarat, cu referire la terenul respectiv, Ion Chelaru, directorul  Liceului  “Vasile Alecsandri“, situat chiar alături. Unde mai pui că instituția respectivă nu are un teren sportiv al său şi elevii, de fiecare dată, la orele de educație fizică, sînt nevoiți să plece la stadionul orășenesc. “De azi, unele exerciţii ar putea să le facă aici, pe terenul proaspăt deschis. E un lucru bun“, a mai spus directorul.

Tags: ,

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni