În municipiul Ungheni a fost dat startul evenimentelor sportive 2018

Written by admin on 25 mai 2018. Posted in Noutăți

Duminică, 20 mai 2018 municipiul Ungheni a marcat cel mai mare eveniment sportiv al anului – Ziua Sportului. Cu acest prilej, Primăria municipiului și Direcția Educație Ungheni a pregătit o serie de activități dedicate acestei sărbători. Tradițional, evenimentul a debutat cu marșul coloanelor instituțiilor din municipiu și raionul Ungheni. Un program demonstrativ interesant au pregătit elevii școlilor de profil, iar tinerii voluntari participanți în cadrul proiectului „Mod sănătos de viață asigurat de o infrastructură sportivă transfrontalieră modernă” au prezentat un flashmob prin care au îndemnat cetățenii să practice modul sănătos de viață.

Prezent la ceremonia de deschidere a evenimentului, Alexandru Ambros, primarul municipiului Ungheni a apreciat faptul că, sportul se bucură de o tot mai mare popularitate la Ungheni. Referindu-se la eforturile depuse de autorități în vederea creării condiților favorabile de practicare a sportului, primarul a amintit că la moment se implementează proiectul de contrucție a două mini-stadioane pe teritoriul Stadionului Central din Ungheni.

În cadrul evenimentului au fost prezentate realizările la nivel sportiv fiind premiați olimpicii și sportivii care au înregistrat cele mai bune performanțe în anul 2017.

Pe parcursul zilei s-au desfășurat competiții la un șir de probe sportive: atletism, mini-fotbal, volei baschet, joc de dame, tragerea otgonului, cicloturism, tenis de masă, cicloturism, ridicarea greutăților, lupta națională „Trânta”, la start cu toată familia.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni